Отправете тук ценово запитване към "АВВИ ГРУП" ЕООД

Ние разполагаме с богат автопарк също и партньори на територията на цялата страна! 

Вашият сигурен партньор! 

 

 

 

С настоящото потвърждаваме следното:

1. Тази заявка представлява договор за транспорт и всички разходи по предоставяне на транспортното оборудване (автомобил, контейнер, вагон и т.н.) на товарен пункт и всички разходи по организирането на превоза ще бъдат за сметка на заявителя в случай, че товарът не е готов за експедиция или по каквато и да е причина липсва на товарния пункт.

2. Договореното навло е дължимо към превозвача изцяло, независимо че количеството на товара е по-малко от предварително заявеното. Ако действителното количество надвишава заявеното, превозвачът може да замени транспортното средство, като всички допълнителни разходи са за сметка на заявителя.

3. Допълнителни условия: Плащане до 15 календарни дни от получаването на документите удостоверяващи извършения транспорт! Неустойка за забавено плащане 0.1% на ден.

4. При неспазване на горепосочените условия, възниквалите спорове ще се решават в арбитражния съд в гр.София.

 

*Забележка: При изпращане на запитване по email независимо дали е директно чрез формата "Товародател" или директно на email Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. потвърждавайки транспорта Вие се съгласявате с общите условия на компанията освен в случаите когато бъде договорено друго!

Free Joomla! template by Age Themes