Групажни превози

Съобразявайки се с личните потребности и изисквания на клиента, извършваме групажен превоз на малки товари до различни дестинации в страната и чужбина, както и други транспортни услуги, според естеството на пратката. Приоритет на фирмата е обслужването на европейски дестинации.

Предлагаме:

  • Безплатни консултации във връзка с предложенията на АВВИ ГРУП ЕООД.
  • Разработване на оптимални схеми и атрактивни оферти, според индивидуалните потребности на клиента
  • Гаранция за сигурност на пратката
  • Превоз с автомобили, отговарящи на международните изисквания за транспорт
  • Доставка в определен срок
  • Карго застраховане
Групажни превози и транспорт

много отговорен процес, което означава, че ние транспортираме малки пратки и стоки от различни изпращачи до различни получатели, като се използва едино транспортно средство за всички пратки. Ако трябва да транспортирате малка пратка, но не сте готови да платите за самостоятелен транспорт, тогава групажен превоз е най-доброто решение за вас. Нашата фирма предлага на своите клиенти много опции за групажни превози на товари от Европа, Избирайки да работите с

АВВИ ГРУП ЕООД

Вие не плащате „излишно място“ в колата а само мястото което заеме вашата стока по пода на колата. Това е особено полезно при често транспортиране на малки пратки. Ние можем да ви помогнем да намалите разходите за транспорт и логистика и да увеличите рентабилността на вашия бизнес.

ПРОЦЕС

можем да предложим “доставка от врата до врата”, от склад на изпращача до склада на получателя в рамките на възможно най-кратко време. Ние реализираме групажни превози на товари на територията на Западна Европа, Сърбия, Македония, Швейцария.

ТЕЛЕФОН ЗА КОНТАКТ

+359 878 819 817

ЗАПАЗИ ЧАС
Call Now Button